Menaxhimi i Burimeve në Lokalin e Motorëve

(Kapitulli III, Tabela A-III / 1 dhe Tabela A-III / 2 të Kodit STCW 2010)

Incidentet e shkaktuara ne lokalin e motorëve, janë shpesh rezultat i fajit njerëzor si rrjedhojë e mungesës së njohurive të duhura teknike. Rëndësia e zhvillimit të aftësive njerëzore teknike po bëhet gjithnjë e më e dukshme. Ky kurs ka për qëllim përdorimin e burimeve njerëzore dhe zhvillimin e aftësive menaxheriale të tyre.

Kohëzgjatja e Kursit: 4 ditë

Pjesëmarrja: Minimumi 4 persona në ditë

Moduli i këtij kursi është realizuar duke u bazuar në udhëzimet e përcaktuara në Kodin STCW, referuar ndryshimeve të bëra në 2010. Kursi përbëhet nga leksione teorike, ushtrime me Simulator, seanca udhëzuese dhe raste studimore që zhvillohen në një mjedis të simuluar të lokalit të motorëve.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Kontaktoni

If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.
[contact-form-7 id="7474"]