Patentë Detare Panama për Kapiten Jahti, pa kufizime

KËRKESAT PËR TË PLOTËSUAR APLIKIMIN TUAJ PËR LICENSËN SI KAPITEN I JAHTEVE PA KUFIZIME  NGA AUTORITETI DETAR PANAMA.

  1. Aplikimi për certifikata dhe miratime për marinarët (i plotësuar siç duhet dhe duhet të nënshkruhet nga

aplikanti në bojë të zezë).

  1. Një (1) foto me ngjyrë të plotë 4 x 4 centimetra (shpatullat dhe fytyra e ekspozuar pa kapele dhe sfond të bardhë)

marrë së fundmi jo më shumë se gjashtë (6) muaj, fotografia duhet të ngjitet në formularin e aplikimit.

  1. Pasaportë e vlefshme (e huaj) ose kartë identiteti e vlefshme (panamaze). [Dokumenti origjinal].
  2. Certifikatë e vlefshme mjekësore e përshtatshmërisë sipas Rregullores I/9 të STCW’78 e ndryshuar, dhe MLC 2006

(dokumenti origjinal).

5. Aplikanti duhet të ketë të paktën një:

5.1 Certifikata e vlefshme e Kompetencës si Shef Mate (Reg. II/2) ose Certifikata e vlefshme e Përshtatshmërisë, ose Licenca

si Yacht Mate/Yacht Skipper me 12 muaj përvojë mbi 500 GT.

5.2 Letër Punësimi, ku kërkohet pozicioni.

5.3 IMO 1.13- Ndihma e Parë Elementare

5.4 IMO 1.19- Teknikat e mbijetesës personale.

5.5 IMO 1.20- Parandalimi i zjarrit dhe luftimi i zjarrit.

5.6 IMO 1.21- Siguria Personale dhe Përgjegjësitë Sociale.

5.7 Kursi i kuvertës së detarit të aftë, Reg. II/5 ose Vlerësimet që përbëjnë pjesë të një Watch Navigational, Reg. II/4, orë

Certifikata e vlefshme e Kompetencës si Shef Mate (Reg. II/2).

5.8 IMO 1.25- Certifikata e Operatorit të Përgjithshëm për GMDSS

5.9 IMO 1.23- Aftësi në anijet e mbijetesës dhe anijet e shpëtimit përveç varkave të shpejtë të shpëtimit.

5.10 IMO 2.03- Trajnim i avancuar në luftimin e zjarrit

5.11 IMO 1.14- Ndihma e Parë Mjekësore

5.12 IMO 1.08- Radar, ARPA, Puna ekipore e Urës dhe Kërkimi dhe Shpëtimi – Navigimi me radar në

Niveli i Menaxhimit

*Certifikata e Përshtatshmërisë: Dokument i lëshuar nga një Administratë Detare që akrediton për këtë pozicion.

Ne ofrojmë një kombinim leksionesh, videosh, programesh trajnimi të bazuara në kompjuter dhe simulatorë, si dhe akses në internet në të gjithë materialin, për të ofruar trajnime me cilësi të lartë.

Comments

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Kontaktoni

If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.
[contact-form-7 id="7474"]