Lufta Kundër Zjarrit Bazë

(Seksioni A-VI/1, paragrafi 2.1.2 i Kodit të STCW’95)

Ky kurs ndjek rekomandimin e IMO-s, sipas Modelit 1.20. Qëllimi i këtij moduli është që t’i ofrojë kandidatëve aftësitë e nevojshme duke i trajnuar ata për parandalimin dhe luftën kundër zjarrit, në zbatim të Kodit STCW.

Kohëzgjatja e Kursit: 2 ditë

Pjesëmarrja: Minimumi 4 persona në ditë.

Në përfundim, studentët duhet të jenë kompetent dhe të ndërgjegjësuar mbi rëndësinë e parandalimit të zjarrit, llojet e zjarreve dhe zbatimi i procedurave të duhura për shuarjen e zjarreve dhe teknikat thelbësore të përdorua për këtë qëllim.

Comments

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Kontaktoni

If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.
[contact-form-7 id="7474"]