GOC – Certifikata e Operatorit të Pergjithshëm

GMDSS GOC (Certifikata e Operatorit të Përgjithshëm) është niveli më i lartë i licencës së operatorit radio në dispozicion të marinarëve profesionistë. Ai i plotëson të gjitha kushtet e STCW dhe është një kërkesë për Certifikata të Kompetencës së pakufizuar të DPD-së.

GOC GMDSS i lejon mbajtësit të operojë instalimin radio në bordin e çdo anijeje që lundron në çdo zonë detare, me përgjegjësi shtesë për testimin e pajisjeve dhe komunikimet emergjente. bregdetare.

Kontaktoni

If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.
[contact-form-7 id="7474"]