Patenta Detare Angleze RYA, për skafe deri në 10 mt

Grupi TSTS miratohet nga RYA (Royal Yachting Association), si Qendra e Trajnimit për Shqipërinë.

Kemi kenaqesine t’ju bëjmë me dije se TSTS Group tani është një Qendër e Trajnimit e njohur RYA, dhe dhe mund të zhvillojmë kurset tuaja të kërkuara RYA. RYA Powerboat Niveli 2. Certifikata Kombëtare e Lundrimit të Anijes së Royal Yachting Association (Niveli II), është një kurs dy-ditor i nivelit fillestar dhe njihet nga MCA, Roja Bregdetare Angleze, si një certifikatë aftësie për funksionimin e barkave të vogla. Kjo patentë është ideale për ata që kërkojnë një kualifikim për të operuar në tenderët e jahteve. Deri në 10 MT LOA. Ky kurs i nivelit 2 është trajnimi më populllor që RYA ofron përmes qendrave të saj të njohura të trajnimit kudo në botë. Ju do të kaloni pjesën më të madhe të këtij kursi 2 ditor në ujërat e Portit të Durrësit, në ndonjë nga mjetet tona lundruese motorike. Informacioni që do të merrni në klasën tonë të dedikuar, do ju mësojë teknikat bazë mbi lundrimin detar, dhe njohuri të tjera thelbësore nëpërmjet përdorimit të simulatorëve detar, per t’u aftesuar mbi manovrimin dhe drejtimin e barkave. Përfundimi i këtij kursi ju jep të drejtën gjithashtu të aplikoni për certifikatën ICC.

Ne zhvillojmë kursin e nivelit 2 RYA per barkat me motor deri ne 10 mt. Ky është versioni më i lartë dhe më i kompletuar i kursit per patente detare, që do t’ju lejojë të drejtoni një varkë në çdo lloj siperfaqe ujore, përfshirë lumenjtë, liqenet ose detin e hapur.

Kursi ICC i nivelit 2 per patenten detare Angleze RYA, përfshin përgatitjen e një skafi për lundrim, kontrollin e pajisjeve të sigurisë, programimin e lundrit, përdorim dhe akostimin në marinë, planifikim të manovrave të shpejtësisë, ankorim, GPS, radio vhf dhe shumë më tepër. Libri dhe certifikata juaj e kursit përfshihen në tarifën e kursit. Me një maksimum prej 3 studentësh për kurs, ju do të shijoni ndjesinë e lundrimit dhe përgatitjen e duhur teorike dhe praktike, për të qenë të sigurtë dhe të përgjegjshëm gjatë manovrave tuaja në port apo në det.

Ti do të mësosh:

  • Rregulloret themelore të shmangies së përplasjes
  • Navigimi bazë
  • Veprimet në raste urgjente
  • Pajisje sigurie.

Aftësitë e trajtimit të varkave, duke përfshirë:

  • Programimi së bashku i lundrimit.
  • Kthimi në një hapësirë ​​të kufizuar
  • Manovra me shpejtësi të lartë
  • Rekuperim jashtë bordit të njeriut që bie në uje.

Ne ofrojmë këtë kurs trajnimi të jahteve në qytetin e Durrësit

Vlerësimi

Vlerësim i vazhdueshëm dhe praktik

Ne mund të zhvillojmë një kurs në pothuajse çdo datë për rezervime të 2 ose më shumë studentëve, që datat e kursit t’ju pershtaten. Baza jonë ku ne përdorim për të kryer praktikën e lundrimit në det është e vendosur në Marina e Peshkimit të Portit të Durrësit dhe qytetit të vjetër. Në këtë zonë kemi gjithashtu një përzgjedhje masive të Hoteleve, Bareve, Bistros dhe Restoranteve në dispozicion për t’i bërë 2 ditët tuaja në kurs, shumë të kënaqshme.

Comments

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Kontaktoni

If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.
[contact-form-7 id="7474"]