Punesim Ekuipazhi

Industria Detare

Rekrutim Ekuipazhi

Menaxhim Ekuipazhi - MLC 2006

Trajnime mbi Normat e Sigurisë dhe Shëndetit në Punë

Jahte për Shitje & Qera

Studio Ligjore Detare & Tregtare

Qendra e Trajnimeve Detare & Industriale

Patente per Jahte, motor & vela

Kursi i Skiperit, për pajisjen me patentë detare, përfshin teorinë në lidhje me njohuritë teknike mbi përdorimin e pajisjeve të barkës dhe më pas praktikën reale në bord.

Kurse Detare

Pervec kurseve detare STCW10, zhvillohen trajnime mbi drejtimin e barkave me vela, jahteve motorike, motorave të ujit, si dhe për shpëtimin e jetës në det nga Rojet e Plazhit.
Me shume

Studio Ligjore Detare

Firma Ligjore e Grupit TSTS, ofron asistencë të specializuar në fushën e së Drejtës Detare, të Transportit, të Tregtisë Ndërkombëtare dhe së Drejtës Europiane.
Me shume

Kurse Industriale

Qendra ofron trajnime industriale për të certifikuar aftësitë reaguese të punëmarrësve, si dhe harton dokumentet e vlerësimit të rrezikut dhe planit të sigurisë për çdo facilitet.
Me shume

Agjenci Detare

Agjencia Detare & Spedicionere e TSTS Group, ofron shërbimet e saj profesionale në portet dhe marinat e hapura ndërkombëtare Shqiptare.
Me shume

Rekrutim Ekuipazhi

TSTS Group, është angazhuar në krijimin e mundësive të punësimit për ekuipazhet detare në nivele të ndryshme, për anijet me flamur shqiptar dhe të huaj.
Me shume

Siguria në Punë

Siguria dhe Shëndeti në Punë, vazhdon të jetë një nga temat kryesore të kronikës, duke na sjellë në vëmendje rëndësinë e zbatimit të normave të sigurisë.
Me shume
crew-banner.png
yps-banner.png

Rreth TSTS Group

Certifikime

Qendra e Trajnimit të Detarëve "TSTS Group", është çertifikuar nga Shoqëria Ndërkombëtare e Klasifikimit “RINA – Genova”, me standardet ISO: 9001:2015, jo vetëm për cilësinë dhe menaxhimin e shërbimit të ofruar nga kjo kompani, mbi zhvillimin e kurseve detare & industriale, por gjithashtu për herë të parë në Shqipëri ka certifikuar edhe shërbimin e Rekrutimit të Ekuipazheve Detare, bazuar në kërkesat e Konventës MLC-2006 (Maritime Labour Convention).

Me shume...

Vende Pune

Ndihmes Kuzhinier / Galley BoyNdihmes Kuzhinier / Galley Boy
2018-12-11 06:15:50Crew JobsOn Board
Engine BoyEngine Boy
2018-12-10 04:35:04Crew JobsOn Board
Able Seaman / Marinar Able Seaman / Marinar
2018-12-10 04:31:20Crew JobsOn Board
Cabin Boy / StewardessCabin Boy / Stewardess
2018-12-04 06:01:51Crew JobsOn Board
Kamariere / StewardessKamariere / Stewardess
2018-11-14 06:27:41Customer ServicesOn Board

Vende Pune

 
Ndihmes Kuzhinier / Galley BoyNdihmes Kuzhinier / Galley Boy
2018-12-11 06:15:50Crew JobsOn Board
Engine BoyEngine Boy
2018-12-10 04:35:04Crew JobsOn Board
Able Seaman / Marinar Able Seaman / Marinar
2018-12-10 04:31:20Crew JobsOn Board
Cabin Boy / StewardessCabin Boy / Stewardess
2018-12-04 06:01:51Crew JobsOn Board
Kamariere / StewardessKamariere / Stewardess
2018-11-14 06:27:41Customer ServicesOn Board
Ekspert Shitje - AutoEkspert Shitje - Auto
2018-11-12 09:52:35Shoreside JobsShoreside
Elektro - AutoElektro - Auto
2018-11-12 08:13:51Shoreside JobsShoreside
Makanik - AutoMakanik - Auto
2018-11-12 08:08:31Shoreside JobsShoreside
Llamarinist - AutoLlamarinist - Auto
2018-11-12 07:52:00Shoreside JobsShoreside
BartenderBartender
2018-11-08 04:05:24Customer ServicesOn Board
Steward/essSteward/ess
2018-11-06 08:48:09Crew JobsOn Board
Pizzaiolo Pizzaiolo
2018-11-06 08:31:33Crew JobsOn Board
Cashier OperatorCashier Operator
2018-11-02 11:42:28Customer ServicesOn Board
Cabin Steward/essCabin Steward/ess
2018-11-02 11:42:00Crew JobsOn Board
PhotographerPhotographer
2018-11-02 11:39:05EntertainmentOn Board
CookCook
2018-11-02 11:37:53Crew JobsOn Board
Dancing MaestroDancing Maestro
2018-11-02 11:34:15EntertainmentOn Board
Children/Teen AnimatorChildren/Teen Animator
2018-11-02 11:22:37EntertainmentOn Board