Zotërimi dhe Manovrimi i Anijes

(Seksioni A-II/1 i Kodit të STCW’ 95) – Kursi për punën në skuadër në urën e komandimit të anijes, nëpërmjet përdorimit të simulatorit të lundrimit detar, fokusohet në dinamikën e sjelljes dhe punës në grup ndërmjet oficerëve të kuvertës gjatë përdorimit dhe koordinimit të njohurive të tyre, përvojave dhe pajisjeve që kane në dispozicion, me qellim arritjen e një standardi të lartë mbi sigurisë në det. Tematika e këtij kursi prek gjithashtu ndryshimet pozitive për të reduktuar gabim e menaxhimit gjatë drejtimit të anijes.

Kohëzgjatja e Kursit: 5 ditë

Pjesëmarrja: Minimumi 4 persona në ditë

Kursi është i dizenjuar për oficerët e kuvertës që mund të jenë përgjegjës për zhvillimin e operacioneve të sigurta mbi llojet e ndryshme të anijeve.

Objektivi i këtij kursi ka për qellim sigurimin e praktikave pozitive të menaxhimit të burimeve, të cilat mbështesin operacionet e drejtimit duke rritur gatishmërinë e stafit për një operimin të sigurtë të anijes.

Comments

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Kontaktoni

If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.
[contact-form-7 id="7474"]