Vrojtimi në Det dhe në Port në Lokalin e Motorëve

(Seksioni III/4 i Kodit të STCW’95)

Kualifikimi sipas këtij kursi përcakton standardin minimal të kompetencës për detaret e thjeshtë të angazhuar me detyrë vëzhgimin e lokalit të motorëve, ruajtjen e nivelit të duhur të ujit dhe presionit me avull (bojler) në një anije me fuqi shtytëse 750 KW ose më tepër.

Kohëzgjatja e Kursit: 2 ditë

Pjesëmarrja: Minimumi 4 persona në ditë

Ky kurs është i dizenjuar për të pajisur detarin me aftësi operative, njohuri teknike dhe metodat e qëndrimit gjatë kryerjes së vëzhgimit të lokalit të motorëve, në përputhje me kërkesat e Kodit STCW dhe rregulloreve të IMO-s. Ky modul kursi mbulon kompetencat themelore që nevojiten për kryerjen e detyrës së vëzhgimit dhe monitorimit të nivelit të ujit dhe presionit me avull, në lokalin e motorëve të anijes.

Comments

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Kontaktoni

If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.
[contact-form-7 id="7474"]