Teknikat Personale të Mbijetesës

(Seksioni A-VI/1, paragrafi 2.1.1 i Kodit të STCW’95)

Ky modul ofron njohuritë thelbësore të parandalimit dhe teknikat e mbijetesës. Ai përfshin dy seanca teorike dhe praktike, duke hetuar shkaqet e ndonjë fatkeqësie, njohuritë dhe përdorimi i pajisjeve dhe lëshimi e rikuperimi i barkave të shpëtimit, përgatitjen për mbijetesë, aftësitë personale të mbijetesës dhe si të përdorni sinjalet e organizatave të kërkimit – shpëtimit.

Kohëzgjatja e Kursit: 1 ditë

Pjesëmarrja: Minimumi 4 persona në ditë.

Ky modul kursi do të përfshijë:

• Aplikimi i përshtatshëm i procedurave të emergjencës

• Marrja e masave paraprake për të parandaluar ndotjen e mjedisit detar

• Respektimi i praktikave të sigurta të punës

• Dhënia e kontributit tuaj për marrëdhënie njerëzore në bordin e anijes
Kursi i trajnimit është në përputhje me kodin STCW IMO 2010.

Comments

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Kontaktoni

If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.
[contact-form-7 id="7474"]