Përgatitje mbi Barkat e Shpëtimit dhe Barkat e Rrezikut

(Seksionit A-VI/2, table A-VI/2-1 STCW)

Ky kurs plotëson kriteret e Konventës STCW, Kap. VI/2-1, mbi zotërimin e barkave të shpëtimit dhe të mbijetesës, të ndryshme nga barkat e shpejta. Kursi është i hapur për të gjithë detarët që janë caktuar për të marrë përgjegjësinë mbi përdorimin e barkave të ndryshme të shpëtimit dhe të mbijetesës.

Kohëzgjatja e Kursit: 2 ditë

Pjesëmarrja: Minimumi 4 persona në ditë

Objektivat: Kandidatët që përfundojnë me sukses këtë kurs do të jenë kompetentë në anijet e mbijetesës dhe anijet e shpëtimit përveç varkave e shpejta të shpëtimit. Një praktikant do të jetë kompetent për të operuar pajisje për të shpëtuar jetën dhe për të marrë përsipër një anije mbijetese ose anije shpëtimi gjatë pas nisjes. Ata gjithashtu do të jenë në gjendje të përdorin një motor te vogel dhe të menaxhojnë të mbijetuarit dhe pajisjet e mbijeteses pas braktisjes së anijes. Kursantët do të dinë përdorimin e saktë të të gjitha pajisjeve të gjetjes, duke përfshirë aparatin e komunikimit dhe sinjalizimit dhe piroteknikës, si të aplikojnë ndihmën e parë për të mbijetuarit dhe veprimet që duhet të ndërmarrin për të ruajtur jetën e atyre që janë nën përgjegjësinë e tyre.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Kontaktoni

If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.
[contact-form-7 id="7474"]