Oficerët Elektro-Teknikë (ETO)

Trajnimi dhe Certifikimi i detarëve sipas rregullave të reja të Kodit (STCW) 2010, solli përmes Regullores A-III/2 dhe A-III/6, Certifikatën e Kompetencës (C.K), për Oficerët Elektro-Teknike (ETO). Ky kualifikim i ri u shtua për t’i dhënë detarëve që punojnë në këto kapacitete, një njohje zyrtare të aftësive të tyre teknike dhe me qellim sigurimin e një standardi ndërkombëtar që do të shtojë mundesitë e punësimit të tyre.

Pjesëmarrja: Minimumi 4 persona në ditë.

Objektivat e kursit të trajnimit:

  • Funksioni 1: Elektrike, electronik, dhe kontrolli inxhinierik në nivel operacional
  • Funksioni 2: Mirëmbajtja dhe riparimi në nivelin operacional
  • Funksioni 3: Kontrolli për drejtimin e anijes dhe të kujdesit për personat në bord në nivel operacional.
Comments

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Kontaktoni

If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.
[contact-form-7 id="7474"]