Ndihma e Parë Elementare

(Seksioni A-VI/1, paragrafi 2.1.4 i Kodit të STCW’95)

Ky modul kursi ndjek mësimdhënien sipas modelit të  IMO-s 1.13. dhe është në përputhje me kërkesat e Kodit STCW 95. Kompetencat që synohet të transmetohet nëpërmjet këtij modul kursi kane si qëllim arritjen e standardeve të përcaktuara në Kodin STCW 95.

Kohëzgjatja e Kursit: 1 ditë

Pjesëmarrja: Minimumi 4 persona në ditë.

Ky modul kursi përfshin:

Ndërmarrja e veprimeve të menjëhershme në rastet e jashtëzakonshme të tilla si

  • Vlerësimi i strukturës së trupit të njeriut dhe funksioneve te tij
  • Aplikimi i teknikave për ringjalljen e njeriut
  • Kontrolli i gjakderdhjes
  • Zbatimi i masave bazë të menaxhimit të shokut psikologjik
  • Aplikimi i masave në rastet e djegieve përfshirë goditjet elektrike
  • Shpëtimi dhe transportimi i një viktime

Studentët do të kuptojmë aplikimin e zakonshëm të materialeve që gjenden në kitin e emergjencës.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Kontaktoni

If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.
[contact-form-7 id="7474"]