Kujdesi dhe Asistenca Mjekësore

(Seksioni A-VI/4-1 dhe A-VI/4-2 i Kodit të STCW’95)

Ky modul kursi pesë-ditor, është për ata detarë që i është caktuar detyra për të marrë përgjegjësinë e kujdesit mjekësor në bordin e anijes dhe për ata që kërkojnë certifikatën e kompetencës për këtë funksion.

Kohëzgjatja e Kursit: 4 ditë

Pjesëmarrja: Minimumi 4 persona në ditë

Në përfundim të kursit, detari do të ketë njohuri të mjaftueshme mbi kitet dhe pajisjet mjekësore që gjenden në bord dhe do të jetë në gjendje të:

  • Diagnostikojë personat me probleme shëndetësore në bord
  • Ofrojë kujdes mjekësor për të sëmurët dhe të plagosurit, gjatë kohës që ata janë në bordin e anijes.
  • Te marri pjesë sipas skemave të koordinuara për dhënien e ndihmës mjekësore në anije.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Kontaktoni

If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.
[contact-form-7 id="7474"]