Gjuha Angleze në Fushën Detare

IMO, referuar Konventës Solas, Kapitulli V, si dhe Konventës dhe Kodit STCW78/95 të ndryshuar në Vitin 2010 në Manila, ka vendosur qartë disa kërkesa mbi njohjen e Gjuhës Angleze nga personat që shërbejnë në bordin e anijeve tregtare. Moduli i këtij kursi mbulon kërkesat minimale që paraqiten në Seksionin A- II/4 of STCW’95.

Kohëzgjatja e Kursit: 3 ditë

Pjesëmarrja: Minimumi 4 persona në ditë.

Kursi do të ketë si objektiv:

Kandidatët që kane përfunduar me sukses këtë kurs, do të jenë të aftë të tregojnë njohuritë e tyre mbi kërkesat e vendosura nga Kodi STCW 95.

  • Pjesa B-VI/1 mësimi i gjuhës angleze bazë.
  • Zhvillimi i aftësive të kandidateve mbi përdorimin e gjuhës angleze detare në nivel mesatar.
  • Përmirësimi i kompetencave në gjuhën angleze
  • Përgatitje e kandidatëve për zhvillimin e njohjes së plotë, për ta kuptuar dhe folur gjuhën angleze, në zbatim me kërkesat e Kodit STCW 95.
Comments

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Kontaktoni

If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.
[contact-form-7 id="7474"]