Elektro – Teknik

KURSI “Elektro Teknik” – Kapitulli III/7 dhe seksioni  A-III/7 i Kodit  STCW

Ky kurs i ri trajnimi pasqyron ndryshimet e Konventës STCW, Manila 2010 dhe është i detyrueshëm për të gjithë ata detarë të cilët do të sherbejnë me kualifikimin: Elektro Teknik. Ky pozicion parashikohet në bordin e atyre anijeve të cilat kanë personel elektroteknik të dedikuar. Trajnimi eshte i bazuar në model kursin e IMO-s nr. 7.08

Kohëzgjatja e Kursit: 2 ditë

Pjesëmarrja: Minimumi 4 persona në ditë.

Objektivat e kursit të trajnimit:

  • Përdorimi i sigurtë i pajisjeve elektrike
  • Monitorimi i operacionit të sistemeve elektrike dhe mashinës
  • Përdorimi i veglave të dorës, pajisjet matëse elektrike dhe elektronike për gjetjen e gabimit, mirëmbajten dhe riparimin e operacionit
  • Mirëmbajtja dhe riparimi në bordin e anijes,
  • Mirëmbajtja dhe riparimi i sistemeve elektrike dhe motorëve në bord
  • Aplikimi i masave paraprake dhe kontributi në parandalimin e ndotjes së ambjentit detar
  • Kujdesi mbi shëndetin profesional dhe procedurat e sigurisë.
Comments

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Kontaktoni

If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.
[contact-form-7 id="7474"]