Ambientet e trajnimit për sektorët e detarisë dhe industrisë në Shqipëri.

Qendra përbëhet nga facilitetet e trajnimit bashkëkohor, duke përfshirë Simulatorët e lundrimit detar, pishinën dhe zonën e praktikës së zjarrfikësve të shtrirë në një sipërfaqe prej 2000 metra katrorë, me qëllim simulimin e skenarëve gjatë lundrimit në det dhe situatave të emergjencës: për luftën, shuarjen ose parandalimin e zjarrit të vërtetë.

Ja disa nga fotot gjate trajnimit:

 • 197947_10150173687812718_267487982717_8250775_4345672_n
 • 222753_220358904643853_100000092366566_929491_492402_n
 • 223052_220358857977191_100000092366566_929487_6139513_n
 • 223079_220353477977729_100000092366566_929246_4300002_n 1
 • 223248_220357847977292_100000092366566_929441_5710757_n
 • 224592_257290897617320_100000092366566_1101411_3478866_n
 • 224682_220353961311014_100000092366566_929271_6156159_n 1
 • 225485_220353671311043_100000092366566_929258_4256601_n
 • 225693_256820040997739_100000092366566_1099646_4786683_n
 • 225787_220639507949126_100000092366566_931035_1640542_n 1
 • 225799_220359054643838_100000092366566_929503_8132500_n
 • 227119_220836824596061_100000092366566_932736_5733580_n
 • 227577_220639237949153_100000092366566_931023_2726999_n
 • 228872_256818527664557_100000092366566_1099596_4987858_n
 • 230579_220357794643964_100000092366566_929438_7960721_n
 • 230767_220639027949174_100000092366566_931011_5303203_n 1
 • 230805_220357884643955_100000092366566_929444_1326397_n
 • 249339_256820017664408_100000092366566_1099645_409789_n
 • 255176_232036030142807_100000092366566_1015098_3066603_n
 • 37168_479528077717_267487982717_6794097_2443170_n 1
 • 39597_479528522717_267487982717_6794114_3180680_n 1
 • 66654_479535492717_267487982717_6794217_4764758_n 1
 • 73568_479532687717_267487982717_6794154_8011223_n 1
 • IMG_1239
 • IMG_1827
 • IMG_1829
 • IMG_1833
 • IMG_1834
 • IMG_1835
 • IMG_1886
 • tsts01group
 • tsts02group
 • tsts03group
 • tsts04group
 • tsts05group