Llamarinist - Auto

Shoreside
Contact Per me shume info rreth detajeve te kesaj oferte do te njiheni gjate intervistave qe do te zhvilloni prane zyrave tona, ne Tirane ose ne Durres. Nxitoni te aplikoni pasi vendet jane te kufizuara. Dergoni Cv ne formatin Europas ne gjuhen Italiane, ne adresen tone: info@tstsgroup.com - 0672030670 - 0672030610

Description

LLAMARINIST - PROFILI I PUNËS

Ky pozicion ofrohet prane nje nga kompanite me te medha Italiane te industrise automobilistike. Pozicioni do te ofrohet per 4 -5 muaj ne forme stazhi me pagese mujore, ne menyre qe kandidati te pervetesoje formimin dhe eksperiencen e duhur per rolin qe do te kete me pas brenda ndermarries. Nese kandidati kalon me sukses periudhen e stazhit, do t'i ofrohet nje kontrate e plote pune, sipas kushteve te punes rregulluar nga legjislacioni Italian. 

PERSHKRIMI:

Kjo figurë profesionale kujdeset për përpunimin e llamarinave jo të holla, pra rregullon karroceritë dhe shasitë.

AKTIVITETET:

 • Përgatit stukumin, lëmimin dhe aplikimin e fondeve të parashikuara për llamarinat dhe/ose plastika;
 • Merret me lyerjen me teknikë uji (pa tretës duke qënë se janë të ndaluara me ligj);
 • Siguron çmontimin dhe montimin e të gjitha pjesëve: llamarinat, veshjet e brendshme, etj;
 • Mbështet dhe koordinon me kolegët e departamenteve të tjera për përcaktimin e dëmit dhe pjesëve që duhet të zëvendësohen.

AFTËSITË E KËRKUARA:

 • Eksperience pune e provuar;
 • Aftesi të shkëlqyera manuale;
 • Njohuri të shkëlqyera të instrumenteve specifik;
 • Aftësi për të punuar në grup;
 • Orientimi ndaj objektivit dhe veprimit;
 • Kujdes dhe vëmendje ndaj detajeve;
 • Fleksibilitet;
 • Aftësi ne menaxhimin e kohës dhe te prioriteteve.

Advert details

Advert ID: 10
Displayed: 719
Expires: 2019-11-19 07:46:00