Ambientet e trajnimit për sektorët e detarisë dhe industrisë në Shqipëri.

Qendra përbëhet nga facilitetet e trajnimit bashkëkohor, duke përfshirë Simulatorët e lundrimit detar, pishinën dhe zonën e praktikës së zjarrfikësve të shtrirë në një sipërfaqe prej 2000 metra katrorë, me qëllim simulimin e skenarëve gjatë lundrimit në det dhe situatave të emergjencës: për luftën, shuarjen ose parandalimin e zjarrit të vërtetë.

Ja disa nga fotot gjate trajnimit: