Karta e Identitetit të Detarit

 Dëshirojmë t’Ju informojmë se kemi krijuar një bazë të dhënash elektronike për detarët shqiptarë, skiperat, kapitenët e jahteve, me qëllimin që t'i sigurojmë ekuipazhit tonë një Kartë Identiteti Detari. Ky dokument do të përmbajë të gjithë dokumentacionin dixhital që lidhet me: Pasaportën e Detarit; Certifikim profesional STCW95, Deklaratë MLC2006, Dokumente Identiteti, raporte mjekësore dhe ekzaminime. Përmes kësaj (Karta e Identitetit të Detarit), ju do të keni mundësi të tregoni, në kohë reale kopjet e juaja, të të gjitha dokumenteve tek çdo entitet ose autoritet detar, thjesht duke lexuar Kodin QR të kartës, nëpërmjet përdorimit të telefonit celular. Qëllimi i zbatimit të këtij sistemi është frymëzuar në kërkesat e: (SEAFARERS ID DOKUMENTS ILO CONVENTION 2003 No. 185) dhe STCW Manilla 2010, për të krijuar mekanizma më të mirë për redutiktimin e çertifikimit mashtrues dhe fallco. Ju mirëpresim të regjistroheni duke dërguar aplikacionin në: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.