Agjenci Detare & Spedicionere

TSTS Group zhvillon aktivitet në shërbimin e agjencisë detare dhe spedicionere, në portet me kryesore shqiptare si:

Agjencia Detare TSTS ofron shërbim të pandërprerë dhe profesional operatorëve të ndryshëm si: pronarë anijesh, pronarë jahtesh, carterues, menaxher dhe tregtar që aktualisht kryejnë aktivitetet e tyre nëpërmjet porteve detare shqiptare.

Trajtimi i këtij shërbimi kryhet sipas praktikave standarde ndërkombëtare, duke vlerësuar eksperiencën mbi 25 vjeçare të stafit tonë në këtë sektor, me shumë njohuri në administrimin e praktikave detare, garantojmë shërbimin të specializuar, profesional dhe të shpejtë me çmime konkurruese në treg.