Ass.Waiter/Cook

On Board
Price: 1000 $
Contact SHQIPERI - Tiranë
QENDRA E TRAJNIMIT & PUNESIMIT DETAR
Bulevardi: "Gjergj Fishta 146", Kulla 1, Apart. 7/2
(Hotel HILTON GARDEN Inn - Alpas Center)
Tel/Fax: +355 44 503753
Cel: +355 672030610
e-mail: info@tstsgroup.com

Description

VENDE TE LIRA PUNE NE BORDIN E ANIJEVE SNAV - MSC: (Waiters + Ass. waiters + Ass.cook), MOSHA NGA 20 - 45 VJEC. Imbarkimi Djetor 2019 - Janar. 2020

PAGA DUKE FILLUAR NGA 1000$/MUAJ. APLIKONI SA ME PARE NESE DONI TE JENI JU KANDIDATI FITUES. Kontakt: 0672030610 - 0672030670 - Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Paraqituni direkt ne zyrat tona ne Tirane ose ne Durres dhe imbarkimi Juaj do te jete i menjehershem. Ju mirepresim TSTS Group

Advert details

Advert ID: 35
Displayed: 707
Expires: 2021-12-24 08:45:00