Punesim Ekuipazhi

Industria Detare

Rekrutim Ekuipazhi

Menaxhim Ekuipazhi - MLC 2006

Trajnime mbi Normat e Sigurisë dhe Shëndetit në Punë

Jahte për Shitje & Qera

Studio Ligjore Detare & Tregtare

Qendra e Trajnimeve Detare & Industriale

Patente per Jahte, motor & vela

Kursi i Skiperit, për pajisjen me patentë detare, përfshin teorinë në lidhje me njohuritë teknike mbi përdorimin e pajisjeve të barkës dhe më pas praktikën reale në bord.

Kurse Detare

Pervec kurseve detare STCW10, zhvillohen trajnime mbi drejtimin e barkave me vela, jahteve motorike, motorave të ujit, si dhe për shpëtimin e jetës në det nga Rojet e Plazhit.
Me shume

Studio Ligjore Detare

Firma Ligjore e Grupit TSTS, ofron asistencë të specializuar në fushën e së Drejtës Detare, të Transportit, të Tregtisë Ndërkombëtare dhe së Drejtës Europiane.
Me shume

Kurse Industriale

Qendra ofron trajnime industriale për të certifikuar aftësitë reaguese të punëmarrësve, si dhe harton dokumentet e vlerësimit të rrezikut dhe planit të sigurisë për çdo facilitet.
Me shume

Agjenci Detare

Agjencia Detare & Spedicionere e TSTS Group, ofron shërbimet e saj profesionale në portet dhe marinat e hapura ndërkombëtare Shqiptare.
Me shume

Rekrutim Ekuipazhi

TSTS Group, është angazhuar në krijimin e mundësive të punësimit për ekuipazhet detare në nivele të ndryshme, për anijet me flamur shqiptar dhe të huaj.
Me shume

Siguria në Punë

Siguria dhe Shëndeti në Punë, vazhdon të jetë një nga temat kryesore të kronikës, duke na sjellë në vëmendje rëndësinë e zbatimit të normave të sigurisë.
Me shume
crew-banner.png
yps-banner.png

Rreth TSTS Group

Certifikime

Qendra e Trajnimit të Detarëve "TSTS Group", është çertifikuar nga Shoqëria Ndërkombëtare e Klasifikimit “RINA – Genova”, me standardet ISO: 9001:2015, jo vetëm për cilësinë dhe menaxhimin e shërbimit të ofruar nga kjo kompani, mbi zhvillimin e kurseve detare & industriale, por gjithashtu për herë të parë në Shqipëri ka certifikuar edhe shërbimin e Rekrutimit të Ekuipazheve Detare, bazuar në kërkesat e Konventës MLC-2006 (Maritime Labour Convention).

Me shume...

Rreth Nesh
Partnere

Vende Pune

CATERING MANAGERCATERING MANAGER
2020-04-22 09:17:49Customer ServicesShoreside2800$ EUR
Ass.Waiter/CookAss.Waiter/Cook
2019-12-17 14:47:50Crew JobsOn Board1000 $
Assistant Inventory OfficerAssistant Inventory Officer
2019-12-16 10:41:28Crew JobsOn Board
2ND Storekeeper2ND Storekeeper
2019-12-16 10:38:30Crew JobsOn Board
Chef for Japanese CuisineChef for Japanese Cuisine
2019-12-16 10:33:37Crew JobsOn Board

Vende Pune

 
CATERING MANAGERCATERING MANAGER
2020-04-22 09:17:49Customer ServicesShoreside2800$ EUR
Ass.Waiter/CookAss.Waiter/Cook
2019-12-17 14:47:50Crew JobsOn Board1000 $
Assistant Inventory OfficerAssistant Inventory Officer
2019-12-16 10:41:28Crew JobsOn Board
2ND Storekeeper2ND Storekeeper
2019-12-16 10:38:30Crew JobsOn Board
Chef for Japanese CuisineChef for Japanese Cuisine
2019-12-16 10:33:37Crew JobsOn Board
STCW III/2 - Chief EngineerSTCW III/2 - Chief Engineer
2019-12-14 10:36:55Crew JobsOn Board3000 $
Marinar/KuzhinierMarinar/Kuzhinier
2019-10-11 10:12:18Crew JobsOn Board1446 $
Programues TV/ Video editorProgramues TV/ Video editor
2019-09-10 16:51:48Crew JobsOn Board
ETO III/6 STCWETO III/6 STCW
2019-09-10 16:32:44Crew JobsOn Board3500
YACHT STEWARDESSYACHT STEWARDESS
2019-01-29 17:06:31Crew JobsOn Board
Ndihmes Kuzhinier / Galley BoyNdihmes Kuzhinier / Galley Boy
2018-12-11 12:15:50Crew JobsOn Board
Engine BoyEngine Boy
2018-12-10 10:35:04Crew JobsOn Board
Able Seaman / Marinar Able Seaman / Marinar
2018-12-10 10:31:20Crew JobsOn Board
Ekspert Shitje - AutoEkspert Shitje - Auto
2018-11-12 15:52:35Shoreside JobsShoreside
Elektro - AutoElektro - Auto
2018-11-12 14:13:51Shoreside JobsShoreside
Makanik - AutoMakanik - Auto
2018-11-12 14:08:31Shoreside JobsShoreside