Ekspert Shitje - Auto

Shoreside
Contact SHQIPERI - Tiranë
QENDRA E TRAJNIMIT & PUNESIMIT DETAR
Bulevardi: "Gjergj Fishta 146", Kulla 1, Apart. 7/2
(Hotel HILTON GARDEN Inn - Alpas Center)
Tel/Fax: +355 44 503753
Cel: +355 672030620
e-mail: info@tstsgroup.com

Description

Ekspert Shitjesh - Auto 

PROFILI I PUNËS

Ky pozicion ofrohet prane nje nga kompanite me te medha Italiane te industrise automobilistike. Pozicioni do te ofrohet per 4 -5 muaj ne forme stazhi me pagese mujore, ne menyre qe kandidati te pervetesoje formimin dhe eksperiencen e duhur per rolin qe do te kete me pas brenda ndermarries. Nese kandidati kalon me sukses periudhen e stazhit, do t'i ofrohet nje kontrate e plote pune, sipas kushteve te punes rregulluar nga legjislacioni Italian. 

PËRSHKRIMI:

Eksperti i produkteve është një figurë tërësisht e dedikuar për produktin dhe marken. Nuk ka nje funksion per shitje,por eshte ne gjendje te percjelle emocionet per marken dhe per produktin ,duke i dhene jete komunikimit me klientin bazuar ne empatine e tij .

QËLLIMI I FUNKSIONIT: Objektivat e këtij profili janë të shumëfishta:

- Ofrimi i mundesise klientit per tu shprehur ne menyre te plote per pritshmerite dhe nevojat, ne fund per te rritur kenaqesine e tyre.

- Te jete ne gjendje te per te mirepritur klientet ne menyre te pergjegjshme dhe miqesore ,por dhe te kujdesshme e kompetente.

- Rritja e potencialit te shitjes dhe diferences per cdo makine te shitur,duke iu ofruar klienteve nje sherbim qe garanton informacionin e duhur per produktin(karakteristikat dhe mundesite mbi produktet), me synimin per te thelluar njohurite ,ne menyre qe vete klientet te ndihen te trajtuar ne menyre unike.

AKTIVITETET

- Analizimi I nevojave gjatë kontaktit me klientin / klientin e mundshem;

- Informimi i  klientit  për vecorite dhe karakteristikat e të gjitha produkteve;

- Krijimi i një pasioni për markën dhe produktet e saj;

- Sigurimi i trajtimit në përputhje me vlerat e markës;

- Përdorimi i mjeteve te reja informatike (Mobile Customizer, VPP);

- Menaxhimi i procesit të testimit ne rruge (aty ku është e mundur për të shoqëruar klientët e mundshem);

- Ndihmon konsulentin e shitjes (sipas kërkesës së tij) gjatë intervistës me klientin / klientin e mundshëm;

- Mbajtja e njohurive te duhura mbi produktet brenda shitesve dhe dhenia e ketyre informacioneve edhe anetareve te tjere te skuadres.

Për më tepër, do të jeni në gjendje te:

- Merrni pjesë në procesin e dorezimit;

- Mbani mire klientët te cilet jane ne pritje te sherbimit te pas-shitjes duke iu prezantuar atyre karakteristikat dhe teknologjite e reja;

- Merrni pjesë në ngjarje që synojnë prezantimin e produkteve dhe teknologjive tek shitësit ose jashtë tyre;

- Mbështesni sallonin, duke e mbajtur terheqes ne syte e klienteve /klienteve te mundshem;

- Transmetojë për vizitorët të gjitha aspektet që lidhen me markën përmes anekdotave, historisë dhe veçantisë së vetë markës;

 AFTESITE E KERKUARA :

- Diplomë në Inxhinieri Mekanike / Elektronike ose kualifikim te barazvlefshem;

- Përvoja pritjeje dhe ndihmese ndaj klienteve ;

- Orientimi i klientit per sherbimin;

- Aftësi të shkëlqyera komunikimi;

- Aftësi për të përdorur aplikacionet kryesore te informacioneve;

- Kujdes dhe vëmendje ndaj detajeve;

- Aftesi shoqerizimi dhe shkathtësi ne pune;

- Zgjidhje  te problemeve;

- Aftësi për të menaxhuar kohën dhe prioritetet;

- Mosha midis 20 dhe 35 vjet.

Advert details

Advert ID: 13
Displayed: 1818
Expires: 2021-11-19 15:47:00