Teknik Ndricimi per Krocera Luksoze.

On Board
Contact TSTS GROUP
SHQIPERI - Tiranë
QENDRA E TRAJNIMIT & PUNESIMIT DETAR
Bulevardi: "Gjergj Fishta 146", Kulla 1, Apart. 7/2
(Hotel HILTON GARDEN Inn - Alpas Center)
Tel/Fax: +355 44 503753
Cel: +355 672030610
e-mail: info@tstsgroup.com

Description

Teknik Ndricimi per Krocera Luksoze.

Kerkojme nje person qe ka eksperince minimumi 1 vjecare ne mirembajtjen teknike te ndricimit.
Njohuri ne lidhje me teknikat dhe aparaturat e ndricimit.
Personi duhet te dije anglisht mbi nivelin mesatar.

Punesimi i shpejte.
Paga duke filluar nga 1624.32 USD/ ne muaj + bonuse.
Kontrata 8 mujore, me te drejte rinovimi.
Shpenzimet e akomodimit dhe dietes ushqimore te mbuluara.

Advert details

Advert ID: 26
Displayed: 1102
Expires: 2021-02-17 16:47:00