Programues TV/ Video editor

On Board
Contact TSTS GROUP
SHQIPERI - Tiranë
QENDRA E TRAJNIMIT & PUNESIMIT DETAR
Bulevardi: "Gjergj Fishta 146", Kulla 1, Apart. 7/2
(Hotel HILTON GARDEN Inn - Alpas Center)
Tel/Fax: +355 44 503753
Cel: +355 672030610
e-mail: info@tstsgroup.com

Description

Kërkojmë një person që ka eksperincë min 1 vjeçare në mirëmbajtjen korrekte dhe funksionimin e sistemit TV dhe organizimin e programeve televizive.
Njohuri në lidhje me kamerat.
Personi duhet të dijë anglisht mbi nivelin mesatar.

Punësim i shpejtë.
Paga duke filluar nga 1322.27 USD/ në muaj + bonuse.
Kontrata 8 mujore, më të drejtë rinovimi.
Shpenzimet e akomodimit dhe dietes ushqimore te mbuluara.
Punësim i shpejtë.

Advert details

Advert ID: 27
Displayed: 1577
Expires: 2021-02-17 16:50:00