Marinar/Kuzhinier

On Board
Price: 1446 $
Contact SHQIPERI - Tiranë
QENDRA E TRAJNIMIT & PUNESIMIT DETAR
Bulevardi: "Gjergj Fishta 146", Kulla 1, Apart. 7/2
(Hotel HILTON GARDEN Inn - Alpas Center)
Tel/Fax: +355 44 503753
Cel: +355 672030610
e-mail: info@tstsgroup.com

Description

VEND VAKANT PUNE PER 2 MARINAR QE KANE EKSPERIENCE NE SEKTORIN E KUZHINES NE ANIJE.

- ANIJE ME FLAMUR EUROPIAN

- KONTRATA 2 MUAJ ME MUNDESI ZGJATJE

- ZONA E LUNDRIMIT MESDHE

- PAGA: 1446,00$ / MUAJ

NESE JENI NJOHES TE GJUHES ANGLEZE DHE ITALIANE, APLIKONI DUKE DERGUAR CV TUAJ NE FORMAT EUROPAS, NE GJUHEN ANGLEZE NE: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. - 0672030670 Durres - 0672030510 Tirane

Advert details

Advert ID: 28
Displayed: 433
Expires: 2020-12-20 10:10:00