Ass.Waiter/Cook

On Board
Price: 1000 $
Contact SHQIPERI - Tiranë
QENDRA E TRAJNIMIT & PUNESIMIT DETAR
Bulevardi: "Gjergj Fishta 146", Kulla 1, Apart. 7/2
(Hotel HILTON GARDEN Inn - Alpas Center)
Tel/Fax: +355 44 503753
Cel: +355 672030610
e-mail: info@tstsgroup.com

Description

VENDE TE LIRA PUNE NE BORDIN E ANIJEVE SNAV - MSC: (Waiters + Ass. waiters + Ass.cook), MOSHA NGA 20 - 45 VJEC. Imbarkimi Djetor 2019 - Janar. 2020

PAGA DUKE FILLUAR NGA 1000$/MUAJ. APLIKONI SA ME PARE NESE DONI TE JENI JU KANDIDATI FITUES. Kontakt: 0672030610 - 0672030670 - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Paraqituni direkt ne zyrat tona ne Tirane ose ne Durres dhe imbarkimi Juaj do te jete i menjehershem. Ju mirepresim TSTS Group

Advert details

Advert ID: 35
Displayed: 962
Expires: 2021-12-24 14:45:00